Advokatfirma Elna Barsøe

Certificeret Dansk BOLIGadvokat & FAMILIEadvokat


Advokatfirma Elna Barsøe er en moderne advokatvirksomhed, der lægger vægt på at være den rigtige samarbejdspartner for private personer. 

Vi yder rådgivning i forbindelse med livets store beslutninger om køb, salg og leje af fast ejendom eller andelsbolig - eller om privatlivets juridiske situationer for ugifte samlevende og ægtefæller, herunder separation, skilsmisse, deling af indbo og hus, oprettelse af testamente samt privat skifte af dødsboer.


Advokatfirmaet blev etableret i 2008 og er registreret i Det Centrale Virksomhedsregister under CVR-nr. 31 63 86 58 og desuden også som ejendomsformidler i Erhvervs- og Byggestyrelsen siden 2010 under MNE.nr. 442097.

Advokatfirmaet har en klar målsætning om at yde et professionelt og solidt kvalitetsarbejde, og advokatvirksomheden udøves i overensstemmelse med Advokatrådets etiske regler, som kan findes på www.advokatsamfundet.dk og retsplejelovens regler om advokater.

Advokatfirmaet er ansvarsforsikret efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler og har en lovpligtig ansvarsforsikring i HDI-Gerling Forsikring, der omfatter al vores advokatvirksomhed, uanset hvor den udøves.

Vi er underlagt tavshedspligt om alle oplysninger, som vi får kendskab til gennem vore klienter som led i vores bistand, og vi behandler derfor disse oplysninger med fuld fortrolighed.

Som advokatvirksomhed er vi undergivet reglerne i hvidvaskloven, hvilket betyder, at vi er forpligtet til at indhente og opbevare identitetsoplysninger fra klienterne i form af kopi af pas/kørekort og sygesikringsbevis.

Det siger klienterne...

"Vi føler, at vi har fået en meget professionel rådgivning under hele forløbet. Vi kan trygt anbefale advokatfirmaet og vil ikke tøve med at kontakte Elna Barsøe hvis vi skulle få brug for advokatbistand i fremtiden. Mange tak for hjælpen." - Erling, 9990 Skagen / 2100 København Ø.

"Som førstegangskøber var der mangt og meget, jeg var usikker på, og ikke mindst derfor var det en fornøjelse at nyde godt af Elna Barsøes omhyggelige bistand. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at min sag var i gode hænder." – Niels, 2300 København S.

"Vi vil gerne takke dig mange gange for din indsats omkring vort sommerhuskøb. Vi har ikke oplevet problemer af nogen art, du gav en fortrinlig rådgivning, og det er gået hurtigt. Stor anerkendelse af din professionalisme." - Hanne og Ole, 2900 Hellerup.

”Jeg er meget glad for, at jeg i en jungle af boligadvokater fandt lige præcis dig, og jeg har følt mig i meget kompetente hænder fra start til slut.” - Lisbeth, København V.

"Kort sagt: God, professionel rådgivning målrettet mit behov." - Peter, 2300 København S.

"Mange tak for et godt samarbejde og god behandling af min skilsmissesag gennem hele forløbet. Jeg er meget glad og taknemmelig for din effektive og omsorgsfulde bistand." - Marianne, 4700 Næstved.

Læs mere..